Overzicht

Ik heb een overzicht met tabel opmaak. hoe kan ik een bepaald veld instellen zodanig als je op de tekst klikt dat je naar de pagina gaat van de inhoud van die tekst. bv als ik een artikel heb waarvan ik enkel de titel toon in het overzicht, hoe kan ik dan zorgen dat die titel automatisch linkt naar de pagina van het volledige artikel?

Auteur: 
Karel08
Door Karel08 op 25 september, 2018 - 15:19

Ik weet dat ik een veld "link naar inhoud" kan maken maar ik zou graag hebben dat de uitslag die link is. Want zoals het nu is dan staat er bij elke match het woord verslag ook al is er nog geen verslag. met nieuw conditional kan ik wel het woord verslag laten verschijnen eens er een score is in de database gestoken. maar dan is dat woord nog niet automatisch een link naar de inhoud. zie http://www.zvvcerclebrugge.be/nl/kalender-fanion

Grts

afbeelding van belba
Door belba op 8 oktober, 2018 - 13:15

Je kan dit als volgt doen. Maak een nieuw veld aan. Link naar inhoud. Klik op resultaten herschrijven. vink aan : uitvoer van dit veld herschrijven. Kijk er onder naar de vervangingspatronen, je ziet daar een lijst met variabelen {{ jouw_veld }}. Kopieer dit en plak dit in het tekstveld waar je de resultaten herschrijft. Je kan desgewenst een vervangende tekst schrijven voor het geval er geen resultaten zijn. Bewaar het veld en gebruik dit veld in je overzicht tabel. Een andere benadering is alle velden van weergave uitsluiten en dan al je velden gaan herschrijven in een custom tekst. Maar probeer eerst dit.

Succes, Jan

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee