Per direct: opdracht voor Drupal designer

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste Drupal designer. Het functionele ontwerp van onze Drupal website is af, maar we missen nog een flitsend design. Vanzelfsprekend dient dit design aan te sluiten bij ons bedrijf, onze dienstverlening en onze manier van zaken doen. Hieronder tref je kort wat informatie over ons aan, zodat je je hiervan een beeld kan vormen.

Bedrijfsprofiel Triple P
Triple P is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het bieden van ICT-oplossingen. Wij ontwerpen, leveren, beheren en onderhouden ICT-infrastructuren. Wij doen dit op de volgende drie deelgebieden:
1. Netwerken
2. Tele-communicatie
3. Back office omgevingen

Sterk in de integratie
Wij blinken met name in de integratie van bovengenoemde deelgebieden uit. Zo kan men bij ons terecht voor geïntegreerde oplossingen op het vlak van Unified Communications en VoIP. Maar ook voor virtualisatie van telefonieomgevingen, server based computing, complexe draadloze multisite netwerken en beveiligingsoplossingen in het kader van BYOD is men bij ons aan het juiste adres.
Kortom, de kracht en toegevoegde waarde van Triple P is de kennis en kunde om deze drie deelgebieden naadloos met elkaar te laten samenwerken.

Samen de bedrijfszekerheid vergroten en de kosten verlagen
Als merkonafhankelijke “infrastructure solution provider” streven wij er naar voortdurend de ICT-omgevingen van onze klanten te verbeteren. Hierbij kijken wij naar het vergroten van de bedrijfszekerheid en het verlagen van de kosten. Wij willen voor onze klanten hun Trusted Partner zijn. Bovendien willen wij zorgdragen voor een duurzaam gezonde onderneming die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.

Onze klantbenadering:
- Wij gaan voor lange termijn relaties;
- Onderling vertrouwen tussen onze klanten en ons bedrijf speelt een grote rol;
- Persoonlijke benadering;

Gewenste kenmerken van het design:
- Fris;
- Aansprekend en modern;
- Laagdrempelig;
- Moet betrouwbaarheid uitstralen;
- Duidelijk, geen oerwoud aan informatie.

Deadline reactie: dinsdag 23 oktober
Interesse om een mooie website voor ons te ontwerpen? Stuur dan jouw reactie met enkele voorbeelden van door jou gemaakte websitedesigns naar hrm@triple-p.nl. Reageren kan tot uiterlijk dinsdag 23 oktober. De keuze voor de designer wordt in de week daaropvolgend gemaakt. Vervolgens gaat het traject kort daarna van start, zodat het uiteindelijke design voor het einde van november klaar is. Voor het uiteindelijke gemaakte design ontvang je natuurlijk een passende vergoeding.

Auteur: 
mbremer
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee