Per ongeluk database items van image module verwijderd

Hoi iedereen, omdat image module niet werkte las ik ergens dat ik de database items ervan moest verwijderen. Maar nu werkt er zeker niks, ik krijg een hele reeks database foutmeldingen, hoe kan ik deze database items terugzetten? k had geen backup ofzo. Moet dit niet automatisch gebeuren? Gorik.

Auteur: 
Gorik
Door msn op 22 april, 2008 - 14:27

Als je onbekend bent met mysql dan kan je met behulp van de dev module de image module op een eenvoudige manier herinstalleren. De image module mysql query wordt dan opnieuw in de database gevoerd. Je bent wel alles kwijt.

Door Gorik op 22 april, 2008 - 16:59

Hej, bedankt voor de reactie, hoe kan ik de query terug aanmaken? Moet dit aan de hand van de macro engine? en waar vind ik de juiste query?

Gorik.

Door msn op 22 april, 2008 - 20:20

In het dev block zit een optie om modules te herinstalleren. Dit is geen garantie dat het de oplossing is, echter de moeite waard van proberen.

Door Gorik op 22 april, 2008 - 21:12

Ik denk dat ik met de verkeerde modulebezig ben, een "dev" module vond ik niet, dus ik heb de "devel" module geïnstaleerd maar daar kan ik niks mee doen vrees ik..

Door msn op 22 april, 2008 - 21:23

Sorrie het is inderdaad de devel module.
Hier zit een block in die je zichtbaar kan maken en daarin zit de herinstall optie. De rest van de dev module kan je negeren en het is verstandig de module weer uit te zetten omdat deze kan inwerken op andere modules.

Door Gorik op 24 april, 2008 - 19:57

thx, 't is gelukt, al werkt de image module nog steeds niet, maar geen probleem, dat heeft ze bij mij nog nooit gedaan :D ik hoop ooit de oplossing toch eens te vinden, naar een maand fulltime te zoeken..

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.