Posten op facebook en twitter via twitterfeed

Hallo iedereen,

Ik heb al veel informatie verkregen via dit forum maar toch besloten om voor dit probleem zelf even een bericht aan te maken.

Ik ben bezig met een website waarvan ik de blogs die erop worden geplaatst worden doorgepost op Facebook en twitter. Dit doe ik via twitterfeed (www.twitterfeed.nl). In principe werkt dit prima maar het duurt erg lang voordat de berichten te zien zijn op Facebook en twitter.
Daarnaast heb ik soms ook het probleem dat het erg lang duurt voordat de berichten die ik op de site plaatst daadwerkelijk te zien zijn. via de computer waarop ik ze heb geupload zijn ze vaak wel te zien maar op een andere computer duurt het soms wel een paar uur.

Heeft iemand ervaringen met dit probleem en een idee wat ik eraan kan doen. Alvast bedankt voor jullie hulp.

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
djeepiej
afbeelding van jo.w
Door jo.w op 30 december, 2014 - 13:01

Moet je link niet naar twitterfeet.com?

Waarom gebruik je niet de modules die Drupal daar zelf voor heeft? Ik vrees dat je de snelheid van verwerken door twitterfeed niet zelf zal kunnen beïnvloeden.

En wat het verschijnen van nieuw geplaatste postings op je eigen site betreft zal je eens moeten kijken naar de instellingen van je cache.

Jo

Door djeepiej op 30 december, 2014 - 13:39

Bedankt voor je snelle reactie. Het klopt inderdaad van de link. Foutje in mijn eerste post. Dit moet inderdaad .com

Ik gebruik deze dienst omdat ik geen module kon vinden die berichten op Facebook en Twitter post als je ze op de website zelf plaatst, alleen andersom. Dus berichten die je op Facebook plaatst die ook op de site komen.
Mochten deze modules er wel zijn hoor ik graag welke goed werken dan ga ik deze installeren.

Ik heb niet heel veel verstand van de cache instellingen op de website. Ik begreep wel dat als je deze te vaak ververst dat de website dan traag wordt. Op welke interval stel je voor de in te stellen zonder dat de site onnodig traag wordt. Ik denk dat we maximaal één keer per week een bericht plaatsen.

afbeelding van jo.w
Door jo.w op 30 december, 2014 - 14:34

https://www.drupal.org/project/fb_autopost

Voor Twitter zijn wat meer modules nog vermoedelijk, zie deze link: http://www.zyxware.com/articles/3530/how-to-automatically-tweet-a-published-content-on-twitter-from-drupal-7

Ik heb gegoogled respectievelijk op drupal post node on facebook/twitter

Jo

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.