Probleem met view filter na upgrade+enkele vraagjes!

Hallo iedereen, ik ben lokaal mijn redelijk grote D5 site aan het upgraden naar drupal 6, maar na paar uur te zitten spelen heb ik voor 99% alles in orde, op een bepaalde view filter na die moeilijk doet. De filter in kwestie zegt het volgende "Broken/missing handler = " wanneer ik erop klik komt de volgende melding "Error: handler for node_data_field_genre > field_genre_value_default doesn't exist!" Ik heb bij alle velden een default value opgegeven maar het helpt namelijk niet..

Vraag 2:
Door de upgrade naar drupal 6 wordt de "review" module niet meer ondersteund en dus moet ik een vervangende oplossing vinden, ik dacht persoonlijk eraan om aan nieuw content type te maken en dan met cck en views werken? Maar zou toch graag jullie mening eens willen horen!

Mvg,
Benny

Auteur: 
demon327
afbeelding van Sutharsan
Door Sutharsan op 29 mei, 2009 - 08:40

Bij de upgrade is misschien er geen vervanger van het type views-veld dat je voor genre gebruikt. Probeer het genre-veld out de view te verwijderen en opnieuw toe te voegen.

Kijk eens naar Fivestar als vervanging van Review.

-- Erik

Door demon327 op 29 mei, 2009 - 13:48

Bedankt voor te antwoorden, het is me al goed gelukt, maar ik krijg dus die five star rating niet in orde! Het veld bestaat en is toegevoegd aan de content type, maar hij is niet te zien als de node online staat..

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee