afbeelding van One Shoe

Projectmanager Open Source webdevelopment bij One Shoe

Werken aan open source webdevelopment projecten voor internationale topmerken? 

Wil je werken voor een ambitieuze en snelgroeiende organisatie met opdrachtgevers als DHL, Meda Pharma, LHV/NHG en meer? Full service advertising & digital agency en Drupalspecialist One Shoe in Utrecht is op zoek naar een projectmanager met ervaring op het gebied van open source webdevelopment en uitstekende communicatie skills. 

Over deze functie 

In deze functie werk je mee aan het realiseren van open source crossmedia videoplatformen, e-commerce sites, interactieve portals, CRM implementaties en vele andere uitdagingen. Het merendeel van je werk zal bestaan uit het aansturen van grootschalige projecten en de oplevering daarvan binnen de gestelde deadlines. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en ben je in staat om als volwaardig gesprekspartner met de opdrachtgever mee te denken.

Ook zal je je team assisteren bij het functioneel ontwerpen van producten, websites en concepten en zal je verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en professionalisering van je eigen team en de organisatie processen. Een afwisselende functie dus die bestaat uit zowel projectmanagement als operationele werkzaamheden!

Wil je je projectmanagementvaardigheden naar een hoger niveau tillen en verder leren, dan is One Shoe is een geweldige plek om te werken!

Als Projectmanager One Shoe open source webdevelopment beschik je over:
* HBO denk- en werkniveau
* Minimaal 3-4 jaar aantoonbare relevante werkervaring
* Ervaring met projectmanagement methodiek AGILE/SCRUM
* Kennis en ervaring met open source software ontwikkelingsprojecten
* Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
* Affiniteit met het aansturen van mensen
* Gevoel voor commercie en klantgericht

Daarnaast ben je:
* Analytisch, gestructureerd en methodisch ingesteld
* In staat om verwachtingen, risico’s, planning en uren goed te managen

Over One Shoe
One Shoe is een full service advertising & digital agency. We combineren de creativiteit van een reclamebureau en de technische kennis van een system integrator. We zijn een van de grondleggers van de Drupal community in Nederland en een bekende speler in de internationale Drupal community.

Bij One Shoe combineren we hard werken met veel plezier. We zijn gevestigd in een historisch pand in het centrum van Utrecht met een enorme tuin waarin je ook kunt werken (en BBQen). Het pand is voorzien van een game room en een eigen café / club. Als onderdeel van de open source gedachten organiseren we maandelijks Drupal- en Mobile cafés om kennis te delen met de community en om collega ontwikkelaars te ontmoeten. Verder organiseren we regelmatig pizza sessies en code sprints om kennis te delen.

Enthousiast?
Stuur dan je motivatie en CV naar info@oneshoe.nl t.a.v. Annemieke de Bruijn. Mocht je naar aanleiding van deze vacature meer informatie willen, dan kun je ons altijd even bellen op 030 231 75 21.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature is ook te vinden op de website van One Shoe:
http://oneshoe.nl/nl/werken-bij/vacatures/project-manager-open-source-webdevelopment

Auteur: 
One Shoe
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.