Reactie zonder onderwerp

In een Drupal forum van 5 jaar geleden kwam ik het volgende bericht tegen:

"COMMENTS SHOULD NEVER HAVE SUBJECTS. Never. Not just no Subject field, but NO SUBJECT AT ALL. A comment is about the post, so the subject is the post. If you provide a field, people put content in the field which is confusing. If you don't provide a field, the subject ends up being the unintelligible first few words. Solution? Comments should be identified by Author and Date, and just not show a subject at all."

Iedereen was het er toen dacht ik mee eens en ook ik ben het er 100% mee eens. Ik heb onlangs 7.4 geïnstalleerd, maar ik zie nog steeds geen kans om een reactie zonder onderwerp te maken. Zelfs bij een eigen inhoudstype gaat dat niet. Klopt dat? Is de enige mogelijkheid om zelf comment.tpl.php aan te passen?

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
Adjo
afbeelding van hullabaloo
Door hullabaloo op 18 juli, 2011 - 08:46

In zowel Drupal 6 als 7 (admin/structure/types) kan je in een content type de comment settings beheren, bij Drupal 7 vink je gewoon 'Allow comment title' uit.

Door Adjo op 18 juli, 2011 - 09:54

Dat verwachtte ik ook dat het zo zou werken. Helaas wordt er dan een onderwerp gegenereerd en dat is helemaal niet wat ik wil.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee