RSS items als nodes

Hallo

Ik ben bezig om men website grotendeels te vernieuwen en probeer hiervoor nu Drupal uit. Echter weet ik dat Drupal RSS-feeds kan uitlezen en weergeven op je site. Dit is allemaal heel mooi maar ik ben meer op zoek naar een module die nodes aanmaakt per item zodoende dat de items meteen in het oog van de bezoeker springen.

Ik heb hiervoor al diverse modules van de Drupal site geprobeerd maar het lukt me om de 1 of andere reden niet goed. Is er iemand die me kan zeggen hoe ik het wel moet doen. Als versie gebruik ik momenteel nog niet 5 maar de laatste uit de 4 serie. Eventueel wil ik wel een upgrade doen mocht dit nodig zijn.

Alvast bedankt voor de hulp.

Auteur: 
coo0lman
afbeelding van bockereyer
Door bockereyer op 23 januari, 2007 - 14:13

Gaat het om externe feeds of feeds van eigen content?

nunc est bibendum

nunc est bibendum

Door coo0lman op 23 januari, 2007 - 18:40

Het gaat hier om externe RSS feeds die op een ander domein zijn ondergebracht. Eigen nieuws zal altijd via het systeem zelf worden toegevoegd en komt zo op de website terecht.

Door coo0lman op 24 januari, 2007 - 11:53

Heb nog wat verder geprobeerd en nu werkt het wel. Voor de mensen die het ook willen even een korte handleiding want heb moeten zoeken hoe het werkt. Het gaat hier een beetje om de basis stappen die ik even snel voor je neerpoot.

1. Installeer leech en schakel de module in.
2. Publiceer een verhaal en maak dit je template.
3. Maak een nieuw verhaal aan en vul bij leech de nodige gegevens in. Bij publicatie opties kan je eventueel meedelen dat je niet wil publiceren. Anders krijg je een samenvatting per feed en dat is iets wat ik zeker niet wou. Vergeet ook niet de template te kiezen want anders worden berichten niet aangemaakt.

Nu kun je items leechen uit je feeds en komen ze te staan waar ze moeten.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.