Samenkomst in Twente?

Hallo mensen,

Ben zelf nieuw in Drupal, ben begonnen met v6.1.
Ik ben helemaal overtuigd van de kracht van dit cms. Na een weekje stoeien, lukt me steeds meer alleenhet themen is nog iets te hoog gegrepen op dit moment... helaas. Ook php-code includen gaat nog niet.

Als de meer ervaren gebruikers een soort van handleiding over theming willen maken in het NL, de Engelse versie is soms niet helemaal duidelijk voor mij.
Dit zou de beginners zeer helpen.

Ben ook wel geintereseerd om een bijeenkomst te organiseren in regio Twente. Als daar animo voor is tenminste. Als enkele ervaren mensen daar aan mee willen werken kunnen we vast wel iets regelen. Ik zou bv. posters op de UT Twente kunnen laten ophangen, denk dat daar vast wel mensen zijn met interesse in dit project. Als we min. 10 personen hebben kan het een leuke en leerzame avond/middag worden denk ik.

Mochten mensen uit de buurt geinteresseerd zijn mogen ze contact met mij opnemen via fenixfotografie@googlemail.com of tel: 0611492040

Groet Bulent

Auteur: 
Fenix
afbeelding van Xano
Door Xano op 11 maart, 2008 - 20:45

Nja, toen ik alleen de titel nog maar had gelezen lag het antwoord al klaar: Toppie! Ik woon in Almelo, da's een steenworp van Enschede af, dus mits het op een goed moment is dan ben ik van de partij.

Nederdev.nl | De community voor designers en developers

My name is Bart - web & events
iDEAL, OmniKassa, en meer.

Door Fenix op 13 maart, 2008 - 16:17

Wordt dan gezellig! Met z'n tweetjes....
Na het weekend heb ik weer meer tijd om uit te zoekn hoe we dit het beste aan kunnen pakken.

tot later.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.