afbeelding van corecrew

Senior Backend developer gezocht @ corecrew Gent

Ben je gedreven, analytisch ingesteld en volledig in de ban van de fascinerende digitale wereld? Dan ben jij dé persoon die we zoeken.

Bij corecrew is het onze missie om voor elke organisatie een technisch sterk platform te voorzien. We maken bijna uitsluitend gebruik van open source tools en technologieën omdat we hier oprecht in geloven. We groeien elke dag mee met de evolutie binnen de digitale wereld en gebruiken onze kennis om organisaties van A tot SEA te ondersteunen. Elke dag melden boeiende opdrachtgevers zich aan om beroep te doen op onze diensten. Daarom zijn wij op zoek naar extra superhelden met pit voor ons HQ te Gent!

Over de job

Samen met het team ga je als een echte held aan de slag en werk je mee aan diverse high quality web projecten. Je schrijft kwaliteitsvolle en leesbare code die voldoet aan de coding standards. Binnen het project ben jij dé backend specialist!
Om jouw expertise op peil te houden of kennis te vergaren in nieuwe domeinen, ondersteunen we jou met opleidingen naar keuze.
Neem een voorbeeld aan Thomas. Hij is vaste klant op conferenties zoals Drupal Devdays.

Persoonlijkheid

Hands-on
High level talk is niets voor jou. Issues pak je aan met concrete oplossingen en doelen. Samen met de project manager zet je de gezamenlijke doelen voor ogen en ga je ervoor.

Analytisch inzicht
Logisch redeneren is voor jou een piece of cake. Je houdt van een gestructureerd plan van aanpak en gaat even gestructureerd te werk. Geen analyse voor handen? Dan maak je voor jezelf een duidelijke structuur op.

Engagement
Kwaliteitsvolle code afleveren geeft jou een echte kick. Je gaat voor de volle 100% voor een project, neemt ownership en niets staat jou in de weg. Zie je mogelijkheid tot verbetering? Neem het initiatief in handen en bespreek het met de project manager.

Problem solver
Een probleem kan altijd opgelost worden. Je hebt een echte “can-do” mentaliteit en het ligt in jouw aard om de beste oplossing te vinden voor jouw project.

Jouw technische bagage
Drupal 7 / 8
PHP
Symfony
Angular.js
SASS
MySQL
Sitebuilding
Migration & configuration
Custom module development

What’s in it for you?
Een aantrekkelijk salaris
Maaltijdcheques
Ecocheques
Macbook Pro
Opleidingsbudget
Flexibele werkuren
De tofste collega's
en… onbeperkt verlof.. say whaaaat? Ja, je mag zoveel verlof nemen als je wenst.

Maandelijks organiseren we een leuke teamactiviteit en per kwartaal knijpen we er samen een dagje uit. Soms drinken we ook ons eigen biertje, coreBrew, gewoon omdat het kan (en omdat het lekker is) :)
Daarnaast kan je natuurlijk ook niet ontbreken op de conferenties en social events. Met het team zijn we jaarlijks aanwezig op de DevDays en DrupalCamps.

Sollicitatieproces
Jouw eerste kennismaking is met Eliza, onze organizational wizard. Zij is de heldin voor alle HR zaken. Vervolgens leer je het team kennen.

Heb je praktijkgerichte vragen?
Wil je ons beter leren kennen?
Wil je nog die extra troef op tafel gooien om ons volledig te overtuigen?
Dan zijn we één en al oor.

Gelezen en goedgekeurd?
Neem snel contact op met Eliza via eliza@corecrew.be of bel tijdens de kantooruren op het nummer +32 9 227 87 24.

Drupalversie: 
8.x, 7.x
Auteur: 
corecrew
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.