Senior Drupal Developer

(Senior) Drupal developer

Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring als web developer en wil je meebouwen aan grote websites en apps die er écht toe doen? Wij zijn op zoek naar een ervaren senior web developer. (p.s. ben jij nog geen senior? Geen probleem, we hebben ook een vacature web developer openstaan).

✶ Betawerk: strategisch internetbureau
We zijn een van de snelst groeiende internetbureaus van Limburg en zijn gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen (Zuid-Limburg, NL). Op basis van een doordachte strategie voor complexe vraagstukken ontwikkelen we slimme, effectieve (en soms ook prijswinnende) online oplossingen. Binnen ons team van 20 medewerkers (and counting) vind je alle online competenties terug. We werken 100% open source en zijn door onze uitgekiende werkwijze een geoliede machine. Onze klanten zijn (semi)overheden, zorginstellingen, wetenschappelijke organisaties en grote commerciële organisaties.

"Help jij mee de volgende prijs in de wacht te slepen?"

✶ Dit ga je doen als senior web developer

Als senior web developer ben je verantwoordelijk voor de code kwaliteit en stuur je binnen projecten een team van developers aan. Je bent, indien nodig, ook in staat een extern team aan te sturen. Je waakt over de kwaliteit van eigen maar ook andermans werk. Onze developers werken met ontwikkel-, staging- en productie-omgevingen om de wensen van opdrachtgevers optimaal te vertalen naar (prijswinnende) online oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan web- en smartphone applicaties, maar ook aan het realiseren van API koppelingen.

Zelf werk je ook mee aan projecten, je zorgt er bijvoorbeeld voor dat een website voldoet aan de AVG (OWASP top 10) en toegankelijk is (WCAG 2.1). Je ziet mede toe op de veiligheid van data en applicaties. Je werkt voornamelijk met Drupal, Symfony en Vue en hebt ervaring met verschillende programmeertalen zoals PHP en JavaScript. Je bent resultaatgericht en op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied. Bovendien geef je graag ongevraagd (en gevraagd) advies.

✶ Dit zijn de functie-eisen*

Je beschikt over hbo- of wo-werk- en -denkniveau en hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring in webdevelopment. Je hebt oog voor kwaliteit van code en veiligheid van data en je bent resultaatgericht.

Dit bieden wij jou
✅ Uitdaging en de kans om jouw talenten te ontwikkelen
✅ Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
✅ Uitstekende bonusregeling
✅ 28 verlofdagen per jaar
✅ Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
✅ Dynamisch bedrijf in dé it hotspot van Limburg!

Geïnteresseerd?
Lijkt je deze job wat? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Tim de Beijer via +31 45 574 11 81 of tim@betawerk.nl.

Bekijk ook eens onze website!

BijlageGrootte
Image icon Betawerk-logo.png657.41 KB
Drupalversie: 
9.x, 8.x, 7.x
Auteur: 
Tim de Beijer
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee