afbeelding van One Shoe

Stage Open Source Webdevelopment

One Shoe is een prijzen winnend full service advertising & digital agency uit Utrecht. We zijn vooruitstrevend op zowel online, offline als mobile én we hebben vanaf januari/februari 2015 ruimte voor een enthousiaste Stagiair Open Source Webdevelopment!

Als developer werk je mee aan (mobiele) websites en (web)applicaties voor nationale en internationale opdrachtgevers. Bij One Shoe leer je alles over Drupal, HTML5, JQuery, Javascript, SASS, Kompas, responsive design en verbeter je je PHP skills. Allemaal met een sterke focus op het realiseren van een optimale gebruikers experience, interacties en unieke online ervaringen. Door middel van creatieve toepassingen van open source framework Drupal realiseer je de wensen en eisen van de opdrachtgever tot een optimaal werkend eindproduct.

Bij One Shoe maak je volwaardig onderdeel uit van het team en leer je werken met projectmanagementmethodiek SCRUM.

Wat vragen we van je?

  • Je bent laatstejaars student en begint aan je afstudeerstage/opdracht
  • Je hebt een goede beheersing van PHP met basiskennis en MySQL.
  • Je bent vanaf januari/februari 2015 voor een periode van 5/6 maanden beschikbaar
  • Je bent initiatiefrijk en gemotiveerd om te leren

Natuurlijk bieden wij je een goede stagevergoeding, maar vooral een plek om dingen te leren, te experimenteren en je te laten inspireren.

Over One Shoe
One Shoe is een toonaangevend bureau en vooruitstrevend op zowel online, offline als mobile. We combineren denkkracht van een strategiebureau, de creativiteit van een reclamebureau en de technische kennis van een system integrator. We zijn een van de grondleggers van de Drupal community in Nederland en een bekende speler in de internationale Drupal community.

Bij One Shoe combineren we hard werken met veel plezier. We zijn gevestigd in een historisch pand in het centrum van Utrecht met een enorme tuin waarin je ook kunt werken (en BBQen). Het pand is voorzien van een game room en een eigen café / club. Als onderdeel van de open source gedachten organiseren we maandelijks Drupal- en Mobile cafés om kennis te delen met de community en om collega ontwikkelaars te ontmoeten. Verder organiseren we regelmatig pizza sessies en code sprints om kennis te delen.

Zit jij in het laatste jaar van je opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stage, stuur dan een motivatiebrief en CV naar info@oneshoe.nl onder vermelding van 'Stage Open Source Webdevelopment'. Voor meer informatie kun je bellen naar +31 30 2317521.

Yo, recruiters; Acquisition for this position is not appreciated

Auteur: 
One Shoe
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee