afbeelding van EvyAcket

Technical Leader - Gent


Technical Leader


Een technical leader is een Drupal developer met +3/4 jaar ervaring met ambitie om leiderschap te dragen die de volgende stap wil wagen.

Je hebt het intussen al gezien hoe development in elkaar zit. Je kent alle taken die een dev moet vervullen van code schrijven tot deployen en reviewen, van testen schrijven tot Drupal architectuur uitdenken en Drupal met systemen integereren. Je begrijpt ook hoe je van 0 te beginnen bent gekomen waar je nu bent. Namelijk door veel projecten te doen, veel mee te maken en constant bij te leren.

Je weet wat een Drupal developer nodig heeft om echt goed te worden. Ze hebben leiding nodig van mensen die weten hoe Drupal werkt en hoe Drupal kan worden doorgegeven. Zo iemand ben jij.

Nu is het tijd voor het volgende niveau. Je wil een team leiden. Je wil je ervaring doorgeven, je wil skills zoals leiderschap opbouwen en je wil meer verantwoordelijkheid.

Je kan deze skills leren van ervaren leiders zoals Hannes Tack (7j drupal) en Dominique De Cooman (6j drupal).

Je Taken

Technical analyse maken in functie van aangeleverde functionele analyse.
Tickets aanmaken, developers briefen en de architecturale lijnen uitzetten. Jij beslist de architectuur.
De devs opvolgen reviewen, testen en coachen.
Code van projecten opvolgen.
Met klanten afstemmen voor oplevering. Demos organiseren en bijwonen. Consultancy bij klanten om de juiste info naar boven te krijgen en iedereen op dezelfde lijn te houden hoort hier ook bij.
Release management.

Prioriteiten

Zorgen dat het werk van het team beter is, is belangrijker dan zelf issues zitten oplossen.
Hoe sneller het team leert hoe beter
Hoe sneller het team vooruit gaat hoe beter.
Detecteer issues snel en laat ze verbeteren.
Jij moet als eerste reflex hebben om in de eerste plaats het team code te laten schrijven in plaats van zelf code te schrijven. Beter is het team leren betere code schrijven.
Zelf even de zaak snel fixen is niet de taak van de leader. De leader zal altijd als er zaken moeten gefixt worden samen met de developer in kwestie de code maken.

Wat Bieden Wij?

Omdat je meer verantwoordelijkheid neemt hoort daar ook een loon dat hier rekening met houdt bij. We bieden ook een wagen en voordelen.
We bieden jou een team van jonge mensen die jij kan coachen en leiden. Het succes van het team hangt van jou af. Jij leidt hen in het hele project.
We geven je ondersteuning van ervaren leiders die hun ervaring aan jouw doorgeven.
Lees maar verder op deze pagina hoe we werken met een platform en wat we onze developers bieden.
Een positie om nog verder in door te groeien. Team leaders kunnen door groeien naar technische project managers die nog meer verantwoordelijkheid kunnen krijgen en invloed op de projecten.
Wij bieden de ruimte om te groeien. Iedereen gaat bvb naar Drupalcon en wij zorgen voor boeken en leer materiaal op alle niveau's. Hoe meer jij leert hoe beter voor iedereen.
Spreekt deze job jouw aan? Heb je al ervaring als leider? Dat is zeer goed. Contacteer ons.

Heb je ervaring als developer en denk je aan de volgende stap? Contacteer ons. Wij geloven in groei. Wij kunnen je helpen om deze positie te vervullen.

http://dropsolid.com/nl/drupal-jobs#technical-lead

Mail naar dominique@dropsolid.com

Auteur: 
EvyAcket
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee