afbeelding van mixel

Terug van weg, nu opzoek naar back-end freelance jobs

Hallo !

Gezien ik voor mijn startup nu al weer een tijd aan het programmeren ben leek het me wel nuttig om te verkennen of ik kan freelancen ... en waarom dat niet gewoon open vragen.

Ik ben vooral opzoek naar back-end development die voldoende moeilijk is, kwestie van voldoende gemotiveerd te zijn. Of opdrachten die goed verdienen, dat kan ook motiverend werken. Het is ook mijn bedoeling om wat bij te verdienen, dus wil ik vooral luisteren naar wat de behoefte zijn.

Een klein beetje context. Sinds 2005 ben ik bij Drupal betrokken voor mijn onderzoek, dat ging over radicalen innovatie met een focus op synergie tussen mens en technologie. Een 6 min video kan je de essentie van het onderzoekscontext uitleggen. Je vindt dus geen code in git van mij, dat was niet de focus. In 2011-2012 was er nog een groot peer-learning experiment, maar daarna heb ik me even moeten opsluiten om het doctoraat ook neer te schrijven. Vorig jaar (12 feb 2015) was het eindelijk zover. Na een pauze ben ik werk aan het maken van een eigen startup. Dat doe ik nu met drie co-founders en de zaak gaat over radicale innovatie management (zie http://rbls.be).

Groeten,
Mixel

Drupalversie: 
8.x, 7.x, 6.x
Auteur: 
mixel
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee