UBERcart vertalen

Ik heb een misschien voor de hand liggende vraag, maar ik kan het op geen enkele hulplijn terugvinden. Ik wil UBERcard gebruiken op mij Nederlandstalige site, nu is alles in het Nederlands behalve UBERcard. Ik kan ook nergens geen taal veranderen? Misschien moet ik hier een extra module voor importeren of nog een .po bestand en waar dan?

Dit staat nergens beschreven, ik zie alleen overal staan dat de vertaling niet compleet is ect.
alleen niet hoe ik deze in vredesnaam op de site kan zetten, terwijl ik in de Ubercard bestanden wel translate bestanden zie staan. Ik hoop dat iemand eenvoudig kan uitleggen hoe ik de module Ubercart kan vertalen?

Alvast hartelijk dank,

M.V.G. Stephan

Drupalversie: 
6.x
Auteur: 
Stephan
Door Lenn-art op 28 februari, 2011 - 16:19

Zelfde probleem. Heb bij een webwinkel op een gegeven moment gewoon alle strings vertaald naar het NL. Kan ze helaas niet delen omdat het een specifieke winkel betreft.

Heb je hier http://localize.drupal.org/translate/downloads?project=ubercart overigens ook al gekeken?

========
hi :-)

Door Stephan op 28 februari, 2011 - 17:43

Hallo Lenn,

Ja die .po files staan overal maar er staat nergens waar deze in UBERcart te plaatsen, ik kan gewoon nergens vinden waar deze geïnstalleerd moet worden. Anderen lukt het blijkbaar wel dus de funktie zal er wel inzitten...alleen de vraag is waar?

In ieder geval bedankt voor jouw reaktie, iemand hier zal het toch wel gelukt zijn?

M.V.G. Stephan

Door Lenn-art op 28 februari, 2011 - 19:21

je moet ze vanuit Drupal installeren. Welke versie heb je?

========
hi :-)

Door Stephan op 28 februari, 2011 - 21:52

Versie 6.20, ik heb alle aanbevolen ubercart modules geïnstalleerd, eerder heb ik de nl.po erop gezet via de vertaal interface. Alles is netjes Nederlands alleen heb ik een menu-item in het Engels "Store administration" :( . Hoe bedoel je precies vanuit Drupal? Ik kan alleen in de vertaal interface een .po bestand importeren, maar deze neemt de ubercart niet mee...

Door Lenn-art op 1 maart, 2011 - 11:26

Ja, via vertaalinterface. Dacht dat je alleen met FTP de .po bestanden online had gezet.

Volgens mij is een deel gewoonweg nog niet vertaald. Zelf heb ik daarom een aantal klantdingen handmatig vertaald via de vertaalinterface.

========
hi :-)

Door Stephan op 1 maart, 2011 - 15:06

Ok dan ga ik het ook zo doen, maar weet jij in welk bestand ik moet zijn om deze strings te veranderen? Doe je dit in drupal of in een van de ubercart bestanden via FTP?

Waarschijnlijk een .po bestand maar welke...wat jij hebt gedaan heb ik in een andere cms ook wel eens gedaan, dat werkte ook prima maar ik kan zo niet vinden waar ubercart zijn tekst vandaan haalt.

Alvast bedankt.

Groetjes Stephan

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee