update database

Door een bug in installatron kon ik de website even niet updaten. Nu is dat opgelost, maar het updaten van de database lukt niet meer.
Ik krijg eerst de melding, dat er 11 updaten gedaan zullen worden en daarna, dat de update mislukt is. Daarbij krijg ik de bijgevoegde 33 pagina's lange tekst.
Kan niemand hier uit opmaken wat er fout gegaan zou kunnen zijn?

BijlageGrootte
PDF icon updatefoutmelding.pdf104.34 KB
Drupalversie: 
8.x
Auteur: 
EHBO-er
afbeelding van jo.w
Door jo.w op 2 januari, 2020 - 14:41

Je vorige posting ivm updaten met Installatron is me ontgaan. Is dat opgelost of zit je nog steeds met die updateproblemen van 7 naar 8?
Op de hosting die ik gebruik zit een andere installer die soms ook de foute versie aangeeft maar daar kan je dat laten "corrigeren/resetten". Ik denk dat je eens de problemen bij Installatron moet zoeken en niet bij Drupal.

Heb je trouwens al eens de foutmelding gegoogled?

Jo

Door EHBO-er op 2 januari, 2020 - 22:06

Het updateprobleem was een gevolg van een bug in installatron. Dat is inderdaad opgelost. Het probleem met het updaten van de database heb ik ook al opgenomen met de helpdesk van het hostingbedrijf. Zij konden niets ontdekken en vroegen me het in een forum neer te leggen. Dat heb ik bij deze gedaan.
Ik heb het begin van de foutmelding gegoogled, maar kon er geen duidelijk antwoord tussen vinden. De meeste Engelstalige antwoorden zijn erg ingewikkeld. Mijn technisch Engels is niet goed genoeg om dat te kunnen volgen.
Deze pagina (https://www.drupal.org/project/drupal/issues/3099473) lijkt aan te geven wat er moet gebeuren, maar ik kan daarmee niet goed uit de voeten. Ik raak in de war als ik het doorlees.

Beginner en EHBO-er

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.