afbeelding van Youssef

Vacature ervaren Drupal developer, locatie 't Gooi

De Organisatie:

Deze organisatie is door een technische ondernemer in 2008 gestart als eenmanszaak waarbij hij zijn diensten aanbiedt in de mediawereld. Dit varieert van simpele "out-of-the-box" websites of applicaties tot volledige maatwerk oplossingen.

Doordat deze ondernemer in 5 jaar tijd zoveel succes had dat hij zijn werk niet meer alleen aankon, of in samenwerking met freelancers, is hij eind 2012 formeel doorgestart als B.V. en heeft inmiddels 4 man personeel. Doordat de groei aanhoudt is het perspectief van de organisatie zeer goed te noemen, ook dit jaar zal het bedrijf zeker weer worden uitgebreid.

De cultuur in deze organisatie is open en informeel, de lijnen zijn kort en de medewerkers hebben veel inbreng op de uitvoering van hun projecten. Alle medewerkers van deze organsiatie hebben een technisch hart en techniek staat dan ook als speerpunt op de zakelijke agenda.

De Functie:

Gezien deze organisatie hoofdzakelijk werkt middels het Drupal CMS is de organsatie momenteel op zoek naar uitbreiding in deze expertise. Momenteel werken er twee seniors en een junior in dit vakgebied en natuurlijkerwijs zou de formatie het beste aangevuld kunnen worden met een medior, een senior is echter ook zeer zeker welkom bij de club. In deze functie krijg je veel vrijheid om mee te denken aan oplossingen die de klant zoekt, dit gaat uiteraard in samenspraak met je collega's.

Technisch gezien moet je voor deze functie bij voorkeur al 4 jaar ervaring hebben in dit CMS en minimaal vanaf Drupal 6 al met het product in aanraking zijn. Onze opdrachtgever is op zoek naar een developer die niet alleen configureert maar ook zijn mannetje staat als het gaat om "custom module development".

Voel jij je aangesproken door deze vacature reageer dan vandaag nog!

Gevraagd profiel:

- HBO werk- en denkniveau
- Ervaring met Drupal CMS vanaf versie 6
- PHP (OOP) ervaring is een must
- Gedegen kennis van HTML, Javascript & CSS
- Zelfstandig en precies
- Collegiaal

Arbeidsvoorwaarden:
Salaris is marktconform, deeltijdwerken mogelijk

Dienstverband:
Vast

Salaris:
Afhankelijk van ervaring

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Youssef el Berrah op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 065. Solliciteren kan ook door te mailen naar youssef@careervalue.nl.

Drupalversie: 
8.x, 7.x, 6.x
Auteur: 
Youssef
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.