Verkeerd uur in feed

Mag genegeerd worden, had te maken met het feit dat er in weken geteld werd. Door week 53 te starten, werd jaartal 2020.

Hoi, ik lever content aan externe partijen via feeds die aan mijn website gekoppeld zijn. Voor één van de bedrijven moet ik aanleveren in YYYY-MM-DDTHH:MM:SS-formaat.
Raar maar waar, alle tijden bij de settings worden correct weergegeven, maar sinds deze ochtend staat één van de jaartallen foutief op 2020. Zie bijlage.... is een screenshot van de pagina admin/config/regional/date-time
Iemand een idee hoe dat gecorrigeerd kan worden? Een ander datum/uur formaat is voor de klant helaas geen optie wegens een groot internationaal bedrijf dat strenge regels hanteert voor de feeds.
Volgens mij is dit een probleem dat zich ieder jaar op het einde van het jaar stelt, ik herinner me vaag iets van vorig jaar. Toen was de impact eerder beperkt omdat er weinig content aangeleverd moest worden, nu is het alle hens aan dek.
Oh ja, als we een bericht ingeven met datum van gisteren, dan staat het jaar correct in de feed, een bericht van vandaag staat met jaartal 2020 in de feed.
Benieuwd of iemand een oplossing heeft.
Prettige feesten!
Peter

BijlageGrootte
Image icon datetime.JPG67.41 KB
Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
Pdsm
afbeelding van Niek Kloots
Door Niek Kloots op 30 december, 2019 - 15:59

Hier in Nederland begint een week op maandag en is de eerste week, die waarin minimaal 4 dagen van het nieuwe jaar zitten.
( 30 en 31 december kunnen zelfs dus in week 1 zitten. Dit was in 2019 ook het geval.)
https://nl.wikipedia.org/wiki/Weeknummer

Om dit soort problemen in de toekomst te vermijden moet je (voor D7) de datum instellen op .../admin/config/regional/settings zowel week begint op maandag als Use ISO-8601 week numbers aanpassen.

http://familiekloots.nl
hobby: https://dldsa.nl

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee