afbeelding van kukle

Versiebeheer

Iemand een voorstel welke module(s) ik best zou gebruiken in D7 ivm versiebeheer? Er moet een simpele mogelijkheid kunnen aangeboden worden om nodes te bewerken en ondertussen de oorspronkelijke versie gepubliceerd te laten staan. Als meerdere editors hun zegen gegeven hebben kan enkel de creator van de node de nieuwe versie publishen. Volgens mij kan dit niet met de revisioning.

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
kukle
afbeelding van be-web
Door be-web op 12 augustus, 2011 - 16:06

-----
Met vriendelijke groet,
Hans Kuiters
BE-WEB

afbeelding van kukle
Door kukle op 16 augustus, 2011 - 07:56

Is D6 only, toch bedankt voor het antwoord

afbeelding van svendecabooter
Door svendecabooter op 14 augustus, 2011 - 11:35
afbeelding van kukle
Door kukle op 16 augustus, 2011 - 07:57

Ben ik sinds vorige week mee aan het testen. Vind het nogal global. Is volgens mij vooral gericht op nodetypes en roles, minder op nodes en users, wat toch ook mogelijk zou moeten zijn daar er altijd uitzonderingen op een regel zijn.
Txs for the answer.

afbeelding van kukle
Door kukle op 17 augustus, 2011 - 14:21

Volgens mij is met workbench niet mogelijk waar ik naar toe wil. Misschien nog wat concretere uitleg: ik heb een contenttype met taxonomy. Bij het aanmaken van een node van dit contenttype kan de creator via userreference een onbeperkt aantal velden toevoegen. Deze gerefereerde users worden de moderators van deze node: zij moeten deze node valideren vooraleer hij gepubliceerd wordt. In het geval van een update moeten dezelfde moderators deze node valideren vooraleer de volgende revision gepubliceerd wordt.
Nog effe aan toevoegen dat de userreference een view is van een vooraf aangeduide groep personen, die zowel creator van een eigen node als moderator van een andermans node kunnen zijn.
Not quite simple huh?

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.