Views met meerdere sorteercriteria

Hallo allen,

Ik ben bezig met een site voor een festival, en zit met een Views-issue. Google brengt me niet direct bij het voor dit project geschikte antwoord, dus ik wilde hier eens proberen.

Ik heb een view met allemaal 'optredens', onderverdeeld/gesorteerd in drie dagen - de datum is een Date veld met select list als input-optie. Weergeven gegroepeerd per dag werkt, maar verder krijg ik geen volgorde in de optredens, terwijl ze eigenlijk chronologisch op beginuur zouden moeten worden gesorteerd.

Ik ken de DraggableViews-module, maar die is in dit geval geen optie omdat ze enkel met table-weergave voor de view werkt, en dat is absoluut niet gebruiksvriendelijk qua CSS vind ik (ik gebruik altijd een unformatted list). Op mobiel moeten de velden namelijk heel anders worden weergegeven dan op desktop.

Is er iemand die hier een goede oplossing voor kent, zonder per sé te moeten coden?

Alvast bedankt!
DMT

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
DMT
afbeelding van Niek Kloots
Door Niek Kloots op 15 februari, 2017 - 04:06

Je kan taxonomie gebruiken.

In taxonomie de nodige woordenlijsten met bijbehorende termen aanmaken.
In de date node een veld of meerdere velden taxonomie aanmaken. Deze hoeven niet zichtbaar te zijn in de gepubliceerde node.
Daarna kan je in de view deze taxonomie woordlijsten en termen gebruiken om verder te sorteren.

afbeelding van belba
Door belba op 15 februari, 2017 - 16:24

Beste, als je op tijd wil selecteren. Download deze module : HMS module Je kan dan bij je contenttype een veld toevoegen, waar je telkens de begin uren invult. In je vieuws geef je een chronologisch sorteervolgorde op met de gegevens uit dit veld. Er is zelfs een werkende beta versie voor D8.

Succes, Jan

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.