afbeelding van Vincentje

Wanneer ik css aanpas dan wijzigt er niets (OPGELOST)

IK heb een vraagje waar ik niet direct een antwoord op vind in drupal8. Ik heb een thema van een bureau dat ik mag gebruiken en mag aanpassen. Ik heb dit al meerdere keren gedaan in drupal 7, maar nu in drupal 8 heb ik al van alles geprobeerd om bvb een foto anders uit te lijnen en de grote te wijzigen in css maar er gebeurt niets op de pagina. Advanced aggregation en external CSS/JS staan uit had al gelezen dat dit soms een probleem kan zijn.
Als ik naar het pad kijk in firefox dev dan verwijst dit naar het bestand custum.scss in het thema. Maar als ik daar in dit bestand iets aanpas dan wijzigt er niets. Ik heb al de cash uit gezet en op CTRL F5 meermaals gedrukt maar het haalt niets uit.

Iemand een idee wat het probleem kan zijn?
Alvast bedankt

Drupalversie: 
8.x
Auteur: 
Vincentje
afbeelding van jo.w
Door jo.w op 9 december, 2020 - 23:48

Installeer de module Asset Injector en breng daar de wijzigingen in aan. Niets te knoeien in css-files, geen problemen bij wijziging van de css-files bij een update van modules, core of theme.
En je kan in je browser op voorhand je id of class opzoeken en het al eens tijdelijk proberen (toch in Firefox).

Jo

afbeelding van Vincentje
Door Vincentje op 14 december, 2020 - 09:27

Super bedankt voor de hulp Jo. Dit werkt inderdaad. Is raar dat het niet lukt in het css bestand zelf! Nog nooit tegengekomen.

Vincent

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.