Webmaster gezocht!

Beste

Voor een nieuw online platform rond jongeren met oorsuizen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en bereidwillige webmaster. We zoeken iemand die bereid is om vrijwillig een website op te bouwen. Een aantal onder jullie zal waarschijnlijk meteen afhaken bij het zien van het woordje ‘vrijwillig’. Maar aangezien het een non-profit website betreft (er zijn geen commerciële belangen mee gemoeid) kunnen we onze medewerkers niet vergoeden. Dit sluit niet uit dat je niet beloond zult worden voor je werk, maar verwacht geen salaris. Een tof bedankingscadeautje daarentegen zal zeker jouw richting uit komen.

Voor je je engageert voor ons project, is het uiteraard handig om te weten wat de website precies inhoudt en wat het zal voorschotelen aan haar bezoekers. Twee sleutelwoorden zullen centraal staan: jongeren en oorsuizen. Vandaag de dag krijgen steeds meer jongeren te kampen met een irritante pieptoon in hun oren. Oorsuizen hebben een grote impact op je sociale leven. De pieptoon leren verdragen loopt niet van een leien dakje. Je moet ermee leren leven, het leren aanvaarden. Bovendien is er geen medicijn op de markt dat tinnitus (de wetenschappelijke naam voor oorsuizen) verhelpt. Praten vormt een zeer belangrijke stap in het aanvaardingsproces van tinnitus. Je hart luchten aan andere lotgenoten werkt helend. Onze website zal jongeren de kans geven om in contact te komen met andere lotgenoten. Maar het wordt meer dan alleen een ontmoetingsplaats voor jongeren met oorsuizen. De site zal ook preventief zijn steentje bijdragen. Jongeren zullen er deskundige informatie vinden over tinnitus, gehoorbescherming… Dit alles zal op een eenvoudige, heldere en aantrekkelijke manier geserveerd worden, zodat het begrijpelijk is voor jongeren. Zo hopen we jongeren bewust te maken van het dreigende gevaar dat achter tinnitus schuil gaat.

Wil jij graag meewerken aan dit project? Door jouw hulp kunnen we het leven van jongeren met oorsuizen hopelijk iets aangenamer maken én andere jongeren waarschuwen voor gehoorschade en oorsuizen, want ‘een verwittigd mens is er twee waard’.

Geïnteresseerd? Mail me voor meer informatie: bert1.lecomte(@)gmail.com.

Alvast bedankt
Bert Lecomte

Auteur: 
BertLec
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.