Website development in drupal

Over Betawerk
Betawerk realiseert state of the art internetoplossingen en is denktank voor culturele innovatie. Wij bedenken en ontwikkelen ingenieuze oplossingen voor interactieve webcommunicatie. Hoe complexer de informatie- of communicatievraag, hoe groter onze uitdaging. We werken onder andere voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de Open Universiteit, Kennisnet en de Provincie Limburg, tevens voor alle grote onderwijsinstellingen in Zuid-Limburg en meer dan 60 scholen in heel Nederland.

Betawerk is er trots op Drupal ontwikkelaar. Wij houden van Drupal vanwege de gepassioneerde community die de drijvende kracht is achter de voortdurende ontwikkeling van het CMS. Het is onze oplossing voor alle behoeften van de klant - van bedrijfskritische platformen tot zeer specifieke producten.

Meer informatie: www.betawerk.nl

Website development in Drupal
Het betreft de realisatie van site voor oud leerlingen en medewerkers van een middelbare school in het zuiden van Nederland (Limburg). Dit in kader van een jubileum. Met de site is het mogelijk een profiel aan te maken, in contact te komen met oud-leerlingen en medewerkers en herinneringen (nieuws & foto's) te delen. Het project betreft een doorontwikkeling van een bestaande site.

De vraag
We zijn op zoek naar een ervaren Drupal ontwikkelaar voor de technische realisatie van de website. Betawerk levert een goed uitgewerkt prototype en design aan. Ook is het mogelijk een kopie van de huidige site te ontvangen.

Als bureau hebben we regelmatig projecten die wij willen uitbesteden. Vervolgopdrachten of een meer structurele samenwerking zijn op termijn mogelijk.

Specificaties

* de bestaande website is gerealiseerd in Drupal 7
* deadline voor het project is begin oktober (in overleg af te stemmen)
* design volgt in de eerste week van september, het betreft een volledig nieuw design

Reageren
Geïnteresseerden willen wij vragen het volgende aan te leveren:

* beschrijving van het bedrijf of ervaring;
* 3 referentieprojecten waarin de expertise op het gebied van Drupal development blijkt;
* indicatie van de kosten (uurtarief).
Wij sturen vervolgens de benodigde informatie (beschrijving, prototype, design en code huidige site). Vervolgens verwachten wij op korte termijn een offerte.

Gelieve uiterlijk 5 september reageren

Gegevens:
Ivo Hermans
ivo@betawerk.nl
nl.linkedin.com/in/ivohermans

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
betawerk
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.