Wie installeert drupal (NL) tegen betaling goed op server

Wie installeert op een zorgvuldige manier en 100% werkend de nederlandse drupal versie op de server . Uiteraard tegen betaling. Maar eerlijk gezegd heb ik wel een beetje haast dus je zou wel snel aan de slag moeten kunnen. Geef maar aan wat je er voor wilt hebben.

Nu staat eea wel geinstalleerd maar ik krijg foutmelding op foutmelding zodra ik in de admin overschakel van engels op nederlands.

Ik hoor het graag
Frank

Auteur: 
circadian
Door fossie@drupal.org op 29 maart, 2009 - 23:12

Ik denk dat het beter is even je omgeving te schetsen, want als je drupal normaal geinstalleerd is, lijkt het me niet erg logisch dat je fouten krijgt bij het overschakelen van En naar NL.

Op welke infrastructuur moet dit komen, is er ssh toegang, kan je zelf je databases aanmaken, welke webserver, ...

Ik vind het altijd een goed idee om het zelf voor mekaar te krijgen, dan weet je ietsje beter wat er allemaal achter zit, heb je dan ooit eens een crash ofzo, dan kan je zelf je installatie er terug opzetten.

Heb je nog geen host dan kan je me altijd even contacteren, dan wil ik wel een hostingpakket voor je aanmaken op eigen servers en daar een drupal install met een aantal modules opzetten.

Hoor het wel,
Fossie

Door VinceW op 30 maart, 2009 - 16:00

@ circadian

Een 100% Nederlandse versie is lastig als de vertaling nog niet helemaal compleet is. :-)

Ik heb wel interesse om het klusje voor je te klaren. Een aantal vragen van fossie beantwoorden is wel handig, dan is het wat makkelijker een goede prijs te geven.

Je mag me PM-en als de job nog openstaat.

Best,

VinceW
-=[ Your Information Matters ]=-

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee