Wysiwyg en popup

Ik gebruik de module "wysiwyg" in combinatie met ckeditor. Ik heb een link gecreeerd en wil in "doel" van deze link aangeven dat het een pop-up moet worden. Althans ik denk dat de module zo werkt. Wat ik ook probeer de pagina waarna ik verwijs komt niet op in een pop-up. Ik zal ongetwijfeld iets verkeerd doen c.q. nog meer modules moeten installeren maar ik heb geen idee hoe nu verder. Ook zoeken op internet heeft mij niet veel verder geholpen en dus ook de module "popup" heeft geen oplossing gegeven.

Iemand die mij verder kan helpen bijvoorbeeld door een link naar duidelijke documentatie of informatie hoe ik popup wel werkend kan krijgen?

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
pietgolf
Door willy.emaus op 20 mei, 2013 - 11:47

Je zou deze module kunnen gebruiken: http://drupal.org/project/colorbox_node.
Deze module geeft nodes, webforms, views weer in een overlay zonder de header en footer van je site.

Door pietgolf op 22 mei, 2013 - 17:08

Dank je voor de reactie willy.emaus. Ik heb colorbox, libraries en colorbox_node geinstalleerd. Vervolgens heb ik een link gemaakt (via ckeditor en wysiwyg) in een "basic page" en aangegeven dat er een popup moet komen. Ook heb ik als stylesheet class "colorbox-node" ingevuld bij het tabblad "Geavanceerd". Ik krijg nu inderdaad een popup maar met header en footer. Ongetwijfeld doe ik iets verkeerd; veel op internet gezocht maar geen echte oplossing kunnen vinden. Ik test overigens op mijn windows 7 pc in combinatie met wamp. Wat kan ik doen om te zorgen dat header en footer niet getoond wordt?

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee