X360.nl zoekt Drupal goeroe('s)

X360.nl is een nieuwe site die zich gaat bezig gaat houden met, je raadt het al, de Xbox360. Het is een project dat opgericht is door hobbyïsten/vrijwilligers. De huidige NL X360 sites belichten het nieuws en maken (p)reviews en that's it. Wij zijn van mening dat er dus nog mogelijkheden zijn om ons daadwerkelijk tussen de gevestigde orde te mengen, gezien we dingen hebben die uniek (en interessant) zijn (voor X360 gebruikers). Helaas kan ik die "unique selling points" hier niet verkondigen, maar de huidige 10 mensen die zich aangesloten hebben bij het project zijn allemaal overtuigd na het lezen van de plannen/ideeën.

We zijn op zoek naar 1 (of2) programmeur(s) die helemaal thuis is in Drupal en die verder thuis is in PHP+MySQL. Hij/zij moet Drupal dus helemaal naar zijn/haar hand kunnen zetten.

Zoals gezegd is het een project waar hobbyïsten en vrijwilligers aan meewerken. Dat wil zeggen dat je deze functie aan moet nemen als je meer ervaring op wil doen als webmaster. De site heeft potentie, dus dat wil zeggen dat er eventueel een vorm van reclame voor kan komen waarmee we de kosten van de hosting etc eruit willen halen. Verder willen we de programmeur en designer daarmee uiteindelijk hun deel betalen. Maar zoals altijd op het internet, niks is zeker dus je neemt er wel een risico mee als je het puur en alleen voor het geld doet.

Om iets meer vertrouwen te wekken dat we wel degelijk een slagingskans hebben:
-De domeinnaam; deze is de makkelijkste van alle X360 sites

-We willen ons profileren als een wat serieusere (nieuws)site en zullen flaming etc niet toestaan op de mainpage (op het forum is altijd wat meer speelruimte) om de kwaliteit hoog te houden (en het kleuterniveau laag). We hebben een paar jongere moderators (denk hierbij aan 15/16), omdat zij vaak overdag online zijn en dus goed kunnen moderaten wanneer de ouderen op het werk/college zijn.

-We hebben een aantal mensen met goede connecties, denk hierbij aan mensen die bij Intertoys, MediaMarkt en dat soort zaken werken. En dan bedoel ik niet gewoon 'n Lego medewerker bij de Intertoys, maar een inkoper, zo ook bij de MM en de andere. Mensen die dus contact hebben met de juiste mensen, mensen die toegang hebben tot FTP's van ontwikkelaars etc. Mensen die dus ook volwassen zijn en zo werken+schrijven.

Hopelijk is daarmee duidelijk geworden dat wij dingen echt serieus aanpakken en dat het niet zomaar 'n project is van een 14jarige (no offence).

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust met mij contact op via het forum of via:

paul@x360.nl

Auteur: 
plau
Door plau op 19 augustus, 2007 - 11:39

Drupla = Drupal uiteraard, als 'n mod dat zou kunnen aanpassen? Bvd.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee