afbeelding van zap all people

zap zoekt een php-drupal developer (m/v)


what the zap?

zap is een creatief webbureau uit Antwerpen dat webtoepassingen ontwikkelt. We werken graag voor culturele en sociale organisaties, overheid en voor iedereen die grafiek en nieuwe media belangrijk vindt. We doen graag ons ding, maar starten vanuit de vraag van de klant.

wat doet een developer bij zap?

In overleg met de klant en ons webteam bepaal je mee het concept, de interface en look en feel van ieder project. Je weet perfect wat er technisch kan en je ondersteunt de front-end developers.
Je volgt de laatste trends op het vlak van PHP, Drupal, Symfony, Apache, ... Je evalueert de relevantie en mogelijke toepassing ervan en wisselt deze informatie uit met je collega’s.

wie ben jij?

Je denkt en werkt in Modules en droomt in Drush en OOP. Linux is voor jou meer dan een pinguin. En vanzelfsprekend zijn responsive webdesign, css3 en html 5 niet vreemd voor jou.

Ben jij een Drupal 8 developer met professionele ervaring.
Je kan custom modules maken volgens de best practices.
Je tovert zonder aarzelen SQL Queries uit je binnenzak.
Je volgt nauwlettend, of bent je actief in de Drupal Community

Heb je daarenboven ervaring met OOP in PHP en MVC Frameworks (Symfony?) en geen schrik van de CLI, Drush en GIT? Dan ben jij onze man/vrouw.
Als extraatje kan je een .psd / statische website omtoveren tot een perfect werkend Drupal thema en dan zijn we helemaal blij!.

wat biedt zap?

Een job met een eigen inbreng en een gevarieerd takenpakket. ’s Middags boterhammekes. Uitdagende projecten, een informele werksfeer en een afwisselende job binnen een goed geolied team. Plus, je mag werken op een zeer mooie computer en dito schermen.

interesse?

Bekijk eerst onze cases op www.zap.be (echt doen) en stuur je cv MET portfolio en motivatie in een opvallende mail naar job@zap.be.
Je bent een developer: verras ons!

zap all people kan je vinden in Berchem - Antwerpen

Drupalversie: 
8.x, 7.x
Auteur: 
zap all people
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee