Zondag 24 februari: non-stop Drupal DevRoom op FOSDEM

FOSDEM2008

Zoals we eerder al berichtten, krijgt Drupal dit jaar een volledige dag een DevRoom ter beschikking op FOSDEM 2008.

Het heeft een hoop werk gekost, maar uiteindelijk hebben we uit alle voorstellen een selectie gemaakt en hebben we een schema in elkaar gepuzzeld.

De sprekers dit jaar zijn Dries Buytaert (Be), Gábor Hojtsy (Hu), Bèr Kessel (Nl), Morten Heide (Dk), Thomas Moseler (De), Thomas Bonte (Be), Wim Mostrey (Be), Robert Douglass (US), Michel van de Ven (Nl), Frank Schaap (Nl), Wouter Van Den Bosch (Be), Tanguy Coenen (Be), Mixel Kiemen (Be), Kris Buytaert (Be).

Whew, that's a lot of cool Drupal folk in the same place on the same day.

Het schema bevat Vlaamse, Nederlandse en internationale sprekers die er zullen spreken over onderwerpen als theming, usablity, module-ontwikkeling, web services, high availability en nog veel meer.

Het is dus meer dan een aanrader om er die dag bij te zijn. Als je kan, pik dan zeker ook de eerste dag mee - meer open source goodness kom je zelden op één plaats tegen.

Auteur: 
jpoesen
afbeelding van Jo Wouters
Door Jo Wouters op 13 februari, 2008 - 08:15

We hebben een group opgezet (http://groups.drupal.org/fosdem-2008) zodat we een internationale plaats hebben om Fosdem2008 (in het Engels) te bespreken.

We zoeken er naar een geschikte activiteit voor zaterdagnacht (en eventueel ook vrijdag nacht), en je kan er een slaapplaats aanbieden of zoeken; en vervoer regelen.

Ga zeker eens een kijkje nemen, en geef er feedback.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.