DrupalCampParis2: 19 april 2008

Op 19 april 2008 vindt DrupalCampParis2 plaats. De sessies zullen zowel in het Frans als het Engels gehouden worden.

Dit lijkt me een goeie gelegenheid om er de Waalse Drupalscene in kaart te brengen en aan te porren om drupal.be mee tweetalig te maken. Hopelijk is het duidelijk dat we onze Waalse collega's met open armen willen ontvangen, maar tot nog toe hebben die de weg naar drupal.be nog niet gevonden...

Ik zal er hoogstwaarschijnlijk één of meer sessies geven, en zou er ook eentje kunnen wijden aan het promoten van drupal.be en het ronselen van Franstalig volk. Wat denken jullie?

Meer info:
http://groups.drupal.org/node/9463
http://barcamp.org/DrupalCampParis2

Auteur: 
jpoesen
afbeelding van roel guldemond
Door roel guldemond op 7 maart, 2008 - 16:41

Als we een sterk Drupal voor staan, dan is bruggen bouwen naar anderstaligen een belangrijk punt.
Het is heel goed mogelijk dat franstaligen ook in hun achterhoofd contacten willen leggen. Mogelijk ontbreekt hun de directe aanleiding om de brug te slaan.

Mij viel op tijdens Fosdem-bier event dat ik aangesproken werd door groepje Fransen. Ze reageerde op mijn Drupal-shirt (Tja, aan iemands neus kan je niet zien in welk project iemand bezig is.) Deze fransen hebben op zondag meerdere sessies bijgewoond in Drupal dev room.

*** I like contributing to improvement of systems. Hic sic: according Boulding a system is "that which is not chaos" ***

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.