Nieuw: de drupal.be nieuwsbrief

In navolging van de drupal.org newsletter kan je je vanaf vandaag ook inschrijven op de drupal.be nieuwsbrief. Net zoals op drupal.org gebruiken we hiervoor simplenews, een nieuwsbriefmodule voor Drupal.

Via deze Nederlandstalige nieuwsbrief zal je op regelmatige tijdstippen (gemiddeld om de twee maanden) op de hoogte gehouden worden van interessant Drupal-nieuws. In de drupal.be nieuwsbrief zullen we aandacht besteden aan het internationale Drupal-nieuws, maar uiteraard zullen we ook proberen om nieuws, weetjes en tips te publiceren die specifiek voor Nederlandstalige Drupal-gebruikers interessant zijn.

De gemakkelijkste manier om steeds op tijd de nieuwsbrief te ontvangen is natuurlijk door je te abonneren. Alle verschenen nieuwsbrieven zullen bovendien ook op deze site gepubliceerd worden in de nieuwsbrief archieven (altijd terug te vinden in het navigatiemenu bovenaan), en ze zijn beschikbaar als RSS-feed.

Lees verder om te weten te komen hoe je je kan inschrijven, en hoe je zelf kan meewerken aan onze nieuwsbrief!

Schrijf je in

Je inschrijven kan op de volgende manieren:

  • Surf naar drupal.be/nieuwsbrief. Indien je niet aangemeld bent, kan je je inschrijven door je e-mailadres in te vullen, en op 'inschrijven' te klikken. Indien je wel aangemeld bent, volstaat het om enkel op 'inschrijven' te klikken.
  • Je kan je inschrijving altijd wijzigen door te surfen naar mijn account > bewerk > mijn nieuwsbrieven.

Zelf meewerken aan de nieuwsbrief

Je kan zelf mee de inhoud van de drupal.be nieuwsbrief bepalen door suggesties, artikels en informatie door te sturen naar de redactie. Je kan hiervoor het contactformulier gebruiken (kies 'suggestie voor nieuwsbrief' als categorie, en je bericht komt automatisch bij de juiste mensen terecht). De volgende onderwerpen kunnen bijvoorbeeld in aanmerking komen:

  • Je hebt een Drupal-site gemaakt die op een bijzondere manier gebruik maakt van de mogelijkheden van Drupal, en je wil je ervaringen delen met anderen
  • Je hebt op het internet een Drupal-site ontdekt waarvan je erg onder de indruk was
  • Je hebt een knap sjabloon (theme) ontwikkeld
  • Je hebt interessante tips en trucs ontdekt die het gebruik van Drupal vereenvoudigen, nieuwe mogelijkheden bieden, ...
  • Je bent een module-ontwikkelaar, en je wil iets meer vertellen over je werk
  • Je volgt de ontwikkeling van Drupal op de voet, en je wil iets vertellen over een aantal nieuwigheden, mogelijkheden, ... die je de laatste weken zijn opgevallen
  • Je bent aanwezig geweest op een Drupal-event, en je wil hiervan verslag uitbrengen
  • ...
Auteur: 
driesk@drupal.org
afbeelding van ClubRacer
Door ClubRacer op 21 januari, 2006 - 16:26

"De inschrijvingen voor de nieuwsbrief werden bijgewerkt" Kunnen we dit niet verbeteren naar "Uw aanmelding is succesvol..., klik hier om terug (of verder) te gaan naar..."

just my 2 seconds

Drupalizing ClubRacer.be, BoatZilla & Lucky Cookie.

Door Hendrik op 25 januari, 2006 - 19:36

Dezelfde melding wordt gebruikt bij in- én uitschrijven.

afbeelding van rosalynn
Door rosalynn op 18 november, 2009 - 22:56

Als ik klik op de link voor nieuwsbrief,
krijg ik de melding pagina betaat niet.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee