afbeelding van demeesterroel

Dutch User Group

Voor de nederlanders onder ons, op http://groups.drupal.org/node/6243 vind je meer info over de initiatieven die er vanuit een 10-tal nederlandse drupal gebruikers wordt genomen om jullie nog beter te kunnen bedienen.

Als Belgische Gerbruikers Groep kunnen we zo'n initiatief enkel maar toejuichen en we hopen dan ook dat jullie in de eerste fase nog voldoende langs zullen komen om te laten weten waar jullie mee bezig zijn.

Persoonlijk deel ik volledig de mening van Xano dat het splitsen van een forum voor een zeer klein taalgebied, de 'technische' ondersteuning van de nederlandse en belgische gemeenschap niet ten goed zal komen.

Een mogelijke voorstel zou zijn om voor marketing en commerciele doeleinden een Aparte Nederlandse en Belgische site op te zetten, en voor de forums een gemeenschappelijke site
community.drupal.be = community.drupal.nl te gebruiken.

Zowieso hoop ik op een hechte samenwerking want ik denk echt dat veel zuid-nederlanders toch nog geinteresseerd zullen zijn in een Drupal meeting in het Antwerpse, terwijl een heleboel belgen graag de grens willen oversteken om in Eindhoven een dagje te drupal-hacken.

Veel succes Jongens!!

Auteur: 
demeesterroel
afbeelding van Xano
Door Xano op 24 september, 2007 - 16:57

Ik ben nog steeds voorstander van 1 site maken die onder beide domeinnamen bereikbaar is en waar alle gegevens gewoon op staan. Events kunnen dan gewoon op één plek staan, zodat zowel alle Nederlanders als alle Belgen ze zien.

Nederdev.nl | De community voor designers en developers

My name is Bart - web & events
iDEAL, OmniKassa, en meer.

afbeelding van Xano
Door Xano op 29 september, 2007 - 19:22

Aanvulling: Landspecifieke dingen, zoals marketing, kunnen dan in een apart onderdeel van de site ondergebracht worden. Het voordeel is dat de Belgen en de Nederlanders de dingen van het andere land gewoon makkelijk kunnen zien. Ideeën overnemen gaat makkelijker enz. De content is dus gesplitst, maar staat voor het gemak toch allemaal op één site.

Nederdev.nl | De community voor designers en developers

My name is Bart - web & events
iDEAL, OmniKassa, en meer.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee