Calibrate

Diensten: DesignWebdevelopmentHostingSupportTraining
Grootte: 10+

Reeds sinds versie 5 van Drupal heeft Calibrate de strategische keuze gemaakt om met Drupal te werken. Onze kennis, ervaring en kunde hebben we dan ook opgedaan over talrijke complexe en uitdagende web-projecten.
Dankzij deze systematische focus hebben we ons kunnen toeleggen op het aantrekken en ontwikkelen van de beste Drupal ontwikkelaars. Het team van Calibrate bestaat uit meer dan dertig ervaren Drupal ontwikkelaars en wordt bij de uitwerking van projecten ondersteund door een goed uitgewerkte development factory.
De erkenning hebben we ook gekregen in de vorm van een Acquia Enterprise partnership. Dit biedt onze klanten een perspectief van zekerheid van kwaliteit, waarbij wij samen met Acquia diensten kunnen aanbieden die het beste zijn wat op het vlak van Drupal te bieden is.

Onze expertise gaat verder dan het uitwerken van nieuwe web-projecten. Een groot aantal Drupal omgevingen van verschillende ondernemingen en overheidsinstanties worden door Calibrate beheerd en onderhouden. Onze processen voor monitoring, support, onderhoud en release management zijn ontstaan uit de reële noden van onze klanten.

Calibrate heeft dus de ervaring, kennis en de mensen om een Drupal omgeving succesvol doorheen zijn volledige levenscyclus te loodsen.

Calibrate heeft kantoren in Edegem, Gent en Leuven

Contact gegevens

Maarten Vermeyen
Veldkant 33a
2550 Kontich
België
+32 3 871 99 62
www.calibrate.be

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee