Dropsolid, the Digital Experience Company

Diensten: DesignWebdevelopmentHostingSupportTraining
Grootte: 10+

We zijn een data- en resultaat gedreven technologie partner. Onze klanten vertrouwen op onze 70+ digitale experten voor hun digitale strategie, UX en design, het bouwen én optimaliseren van hun digitale klantervaringen op een open source DXP (Digital Experience Platform) met Drupal als kern.

We zorgen dat onze klanten hun gebruikers door en door kennen. Dat zorgt voor een verhoogd engagement en customer lifetime value (CLV) en uiteindelijk meer omzet én verlaagde service kosten.

Dankzij data is automatisatie, personalisatie en intelligentie (AI) mogelijk waardoor we samen resultaten halen die onze klanten een competitief voordeel geven.

Dankzij open source komen we tot de beste total cost of ownership voor een digitaal platform waar onze klant zonder lock-in in alle vrijheid kan aan werken.

Dankzij Dropsolid Experience Cloud, ons Open DXP, kunnen development teams sneller naar de markt met hun idee én kunnen marketers zelf aan de knoppen zitten om Marketing Automation of AI in te zetten om de klantervaring te verbeteren.

Klanten die met ons de grootste successen boeken zijn middelgrote bedrijven (Soudal, TVH, Sleeplife, Beobank), organisaties (Boerenbond, Gezinsbond) en overheden (Vlaams-Brabant, Pidpa) die een duurzame digitale relatie willen opbouwen met hun doelgroepen. Ze profiteren van de schaalbaarheid van Drupal met een multi-role, multi-site, multi-taal, multi-market content distributie. Ideaal voor organisaties met een internationale context, veel verschillende stakeholders, producten, diensten en markten.

Contact gegevens

Dominique De Cooman
Moutstraat 60
9000 Gent
België
+32 485 61 47 43
Dropsolid

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.