Dropsolid

Diensten: DesignWebdevelopmentHostingSupportTraining
Grootte: 10+

Dropsolid maakt digitaal ondernemen makkelijk. Wij werken uitsluitend in een Drupal-omgeving. Ideaal voor bedrijfswebsites.
We raden onze diensten dan ook aan aan KMO’s, maar we werken ook aan grotere projecten. Zo hebben we al websites gebouwd voor Bellewaerde, Fairtrade Belgium, en het Innovatiesteunpunt van Boerenbond.

Maar Dropsolid doet zoveel meer dan Drupal-websites bouwen. We gaan voor een persoonlijke aanpak en leiden onze klanten op, zodat ze zelf aan de slag kunnen met hun nieuwe website. Ons team staat bovendien altijd klaar om klanten die vastzitten met hun website uit de nood te helpen.
We moedigen Drupal-ontwikkelaars steeds aan om bij te leren. Daarom voorzien we Drupal-trainingen voor zowel beginners, als experts. In 2016 brengen we zelfs een boek over Drupal uit. Zo blijven onze ontwikkelaars steeds up-to-date.

Daarnaast hebben we tal van ondersteunende diensten in ons aanbod. Een klant die geen tijd heeft om zelf teksten te schrijven? Daarvoor hebben we een Content Pack. Een klant die van zijn onderneming een echt merk wil maken? Ons Branding Pack is hiervoor ideaal. Ons Digital Strategy Pack is dan weer voor ondernemers die een voorsprong willen op de rest.

Dropsolid is in volle groei. Het duo dat in 2013 Dropsolid oprichtte, is inmiddels gegroeid tot een team van meer dan 50 medewerkers. En er is nog plaats voor meer.

Contact gegevens

Dominique De Cooman
Moutstraat 60
9000 Gent
België
+32 485 61 47 43
Dropsolid

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.