Duo nv

Diensten: DesignWebdevelopmentSupportTraining
Grootte: 10+

Als pioniers in de sector hebben wij de voorbije 20-tal jaar de technologie enorm zien veranderen. Toen Duo voor het eerst websites maakte, bestond er nog geen achterliggend content management systeem (CMS).

Dankzij die vele jaren observatie en ervaring zijn we overtuigd van de kracht van Drupal en gebruiken we dit vandaag als basis voor web development. Hierop bouwen onze developers verder en programmeren ze op maat gemaakte modules, waarmee unieke, interactieve en gebruiksvriendelijke websites en webshops gecreëerd worden. Onze passie is om een oplossing op maat te bouwen aan de hand van de laatste trends en technologieën.

Ooit begonnen als web development bureau zijn we ondertussen geëvolueerd naar een digital factory, waarbij we zowel een analyserende, adviserende als uitvoerende rol spelen bij de realisatie van websites, webshops, mobiele en enterprise applicaties en online marketingstrategieën. Het is dankzij deze werkwijze dat steeds meer bedrijven in het binnen- en buitenland voor Duo kiezen en bij ons hun website en applicatie laten ontwikkelen. Zo realiseerden we al projecten voor Callebaut, McDonald's België en Studio 100.

Bekijk onze projecten.
Bekijk onze vacatures.

Contact gegevens

Duo nv
Bargeweg 2
8000 Brugge
België
050/96.10.00
Duo nv

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee