ONE Agency

Diensten: DesignWebdevelopmentHostingSupportTraining
Grootte: 10+

ONE Agency, deel van de Ausy groep, is een Belgisch web bureau met een sterke technische expertise en een jarenlange ervaring in het managen van grote corporate accounts in zowel de private als de publieke sector. Van strategie, design en architectuur tot implementatie en support: ONE Agency beschikt over de nodige expertise in het volledige process. ONE Agency telt momenteel 125 web experten en heeft kantoren in Leuven, Brussel en Gent.

ONE AGENCY & DRUPAL COMMUNITY

We geloven sterk in de meerwaarde van Drupal als open source web CMS en steunen daarom onze developers om betrokken te zijn in de lokale en internationale Drupal community. Ons team draagt actief bij aan de Drupal gemeenschap door events te sponsoren, deel te nemen aan conferenties en trainingen te organiseren (http://www.dataflow.be/nl/nieuws/open-drupal-trainingen). Dankzij onze Drupal expertise stappen we naar de markt om Drupal te promoten voor grote web platformen en om open source technologieën in het algemeen te ondersteunen.

ONE AGENCY KLANTEN

ONE Agency heeft jarenlange ervaring in het leveren van web oplossingen en software applicaties. We hebben een aantal sterke referenties opgebouwd, voor klanten als de Europese Commissie, de Vlaamse Overheid, de Nationale Bank van België, ITV, Word Press Photo, The Phone House, SBS Belgium, bpost, Mobistar, Belgacom, Telenet.

ONE AGENCY KANTOREN

ONE Agency - Leuven
Interleuvenlaan 17
3001 Leuven

ONE Agency - Gent
Molenaarsstraat 23
9000 Gent

ONE Agency - Brussel (Paddle / kañooh)
Galerie Ravenstein 4
1000 Brussel
http://www.kanooh.be/

ONE Agency - Brussel (NovaComm)
Rue Royale 192
1000 Brussel
http://www.novacomm-europa.eu/

Web: http://www.one-agency.be/
Email: info@one-agency.be
Telephone: +32 16 38 70 90

Contact gegevens

Laurie Tilmant
Leuven, Brussel & Gent
België
016 38 70 90
ONE Agency website

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee