The Reference

Diensten: DesignWebdevelopmentSupport
Grootte: 10+

The Reference is een full service digitaal agentschap dat opereert op het kruispunt van technologie en marketing. Ons multidisciplinair team van ruim 150 experten brengen het credo “it’s more than digital, it’s your business” elke dag opnieuw in de praktijk. We doen dit door de verschillende digitale kanalen zoals web, social, mobile, search en e-mail op een geïntegreerde manier in te zetten in functie van de verschillende customer touchpoints met maar één doel voor ogen: meerwaarde creëren voor onze klanten.

Bij The Reference zijn we er ten stelligste van overtuigd dat een “alles onder één dak” benadering van een full service agentschap duidelijke meerwaarde biedt. Toch is dit niet voldoende om maximale toegevoegde waarde te realiseren. Daar slaagt een agentschap enkel in als het de strategie eenduidig vertaalt over alle digitale kanalen en customer touchpoints heen én deze ook naadloos integreert. Alleen dan resulteert dit in een totaalervaring waarbij de geleverde inspanningen voor de individuele kanalen en touch points elkaar gevoelig versterken.

Het gaat niet om een mobile app, een Facebook campagne, een website of lead nurturing via e-mailmarketing op zich. Deze mogen dan wel elk hun nut hebben, maar The Reference ziet het als haar missie om al deze kanalen op elkaar af te stemmen zodat ze samen meer impact hebben en de strategische doelstellingen makkelijker helpen te bereiken. It’s more than digital, it’s your business.

Contact gegevens

Bart Roothooft
Stapelplein 70 bus 201
Gent
België
+32 498 51 83 26
The Reference Website

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee