Wieni

Diensten: DesignWebdevelopmentHostingSupport
Grootte: 10+

Wieni

Wieni ontwerpt en ontwikkelt webapplicaties die uitblinken in performance en user experience. Als digitale partner zijn we betrokken van A tot Z. Door ons strategisch inzicht, expertise in user experience en onze doorgedreven kennis van development & performance, kan Wieni garant staan voor een subliem werkend digitaal platform. Dat doen we al sinds 2009.

Klanten van Wieni

We werken steeds op maat van de klant, ongeacht de sector of het type bedrijf. Vandaag werken we o.a. voor SBS, VRT, Bruzz, Rikolto (vredeseilanden), DNS Belgium, De Tijd, Joker en Boekenbeurs.

Drupal, customized bij Wieni

Om aan de vraag van onze klanten te voldoen, bouwen we een CMS op maat waarbij we maar weinig standaard modules gebruiken maar enkel de Drupal core. Wieni heeft zelf eigen optimalisaties gebouwd, die we jaar na jaar hebben geüpdatet en in de toekomst zullen blijven ontwikkelen. Langs de frontend bekomen we zo een performante ervaring voor de eindgebruiker. Langs de backend zorgen de verbeteringen voor een snellere en gebruiksvriendelijke workflow, op maat geschreven van de redacties.

Website

Ontdek op onze website de manier van werken en een aantal succesverhalen.

Contact gegevens

Hans Vanderstraeten
Philipssite 5a bus 26
3001 Leuven
België
+32472743373
Wieni

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee